TomTom Telematics er en af verdens førende leverandører indenfor telematikløsninger, dedikeret til flådestyring, køretøjstelematik og tilsluttede biltjenester. Vores vigtige software-as-a-service-løsning WEBFLEET anvendes af virksomheder af alle størrelser til at forbedre køretøjernes ydeevne, spare brændstof, supportere chauffører og øge den samlede flådes effektivitet. Derudover leverer TomTom Telematics tjenester til forsikrings-, leje- og leasingindustrien, bilimportører og virksomheder, der imødekommer såvel virksomhedernes som forbrugernes behov.
TomTom Telematics har over 50.000 kunder verden over og servicebiler i mere end 60 lande, hvilket giver dem branchens stærkeste lokale supportnetværk og det bredeste udvalg af sektorspecifikke tredjeparts applikationer og integrationer. Vores kunder har dagligt gavn af de høje standarder vi har indenfor fortrolighed, integritet og tilgængelighed af vores ISO / IEC 27001: 2013-certificerede service. Sidst revideret i november 2018.
Den 1. april 2019 blev TomTom Telematics en del af Bridgestone Europe NV / SA ("Bridgestone"), der er et datterselskab af Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummivirksomhed. Bridgestone opererer i 38 lande på tværs af EMEA-regionen, og samarbejder med nogle af Europas mest avancerede fabrikker, unikke teknologier og førende F & U-investeringer.

Visning af produktkataloget

Der er ikke noget katalog i denne version, men du kan

Aktivitet

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed

Eftersyn af biler /  Elektronisk kørebog /  Sporing af køretøjer /  Digital fartskriver /  Lastbilsporing /  Køretøjssporing /  datakommunikation /  Flådestyringssystemer /  Vognparksoptimering /  Geografiske informationssystemer (GIS) /  GPS-moduler /  GPS-lokaliseringssystemer /  GPS-overvågningsmoduler til køretøjssporing /  Logistikoptimering /  Navigationsenheder /  Satellitnavigationssystemer til køretøjer (GPS) /  Software som en service /  Software til transportbranchen /  Software til vognparksadministration /  Software til vognparkdisponering /  Software til speditører /  Transportovervågningssystemer /  Trafiktelematik /  Turplanlægningssoftware /  Workflow-systemer /  Bilcomputer til motoriserede køretøjer /  Software til engroshandlen /  Software til busselskaber /  telematik /  Logistiksoftware / 

Yderligere informationer

Nøgletal

 • antal ansatte
  > 500

Organisation

 • Hovedaktivitet
  Tjenesteudbyder

Markeder og handelsområder

 • Kundeområder
  Regional  -  National  -  Europæiske Union  -  International

Kontakt virksomheden

Send en besked
 • Talte sprog i virksomheden

  Tysk, Dansk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Svensk

  Højst 3000 karakterer

 • Dine oplysende data
 • Jeg accepterer  vilkårene og  fortrolighedspolitikken på EUROPAGES

 • Klik for at se

Følg dette firma på de sociale netværk: